Hlavní obsah

Malý Angličan začal chodit již v šesti měsících

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Běžně malá dítka začínají chodit kolem dvanáctého měsíce života. Svým rodičům tak šestiměsíční Rueben Robinson způsobil značný šok, když se postavil na nohy a začal chodit. Zatímco jeho vrstevníci jsou rádi, když se sotva plazí po břiše, malý šikula děsí zdravotníky i vývojové psychology.

Článek

Manželé Connie a John Robinsonovi však popírají, že by chlapce k něčemu podobnému vedli. Svůj urychlený vývoj si řídí sám. Lékaři na šestiměsíčního chodce pohlížejí s otevřenými ústy. Mají však obavy, že by předčasná chůze mohla uškodit jeho kostem a kloubům, které by na zátěž ještě nemusely být připraveny.

"Byli jsme v kroužku matek, kde si hrály stejně staré děti. V tom jedna matka povídá k mému Ruebenovi: ´Není trochu malý na to, aby stál sám na vlastních nohách?´ A já jsem jen suše dodala, že dokonce chodí. Všechny matky na mě zíraly. Stal se malou hvězdou," vyprávěla novinářům paní Robinsonová, jejíž prvorozená, dnes tříletá dcera Yazmin začala chodit v devíti měsících věku.

Reklama

Související články

Život s batoletem

Sfoukli jste svíčku na prvním narozeninovém dortu, koupili první opravdové botky a rozplynuli se v úžasu nad brouknutím, které velmi vzdáleně, ale přece...

Výběr článků

Načítám