Hlavní obsah

Experiment: týden ignorovali Paris Hiltonovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Agentura AP se rozhodla uskutečnit zajímavý pokus. Celý týden si úmyslně nevšímala Paris Hiltonové. Ta je z prapodivných důvodů velmi často dosazována do titulních stran magazínů celého světa. Přitom se proslavila jen tím, že je dědičkou hotelového impéria a co se týče požívaní alkoholu, tak má větší výdrž než lecjaký pijan.

Článek

Hilltonová byla agenturou opomíjena týden, i když při normálním běhu o ní přináší svým klientům v průměru dvě zprávy denně. Informace se nejčastěji týkají modelčina soukromého života.  

Od 19. do 27. února byla tedy Hiltonová systematicky ignorována tímto zdrojem informací a svět se (kupodivu) nezbořil. Během těchto sedmi dní něžná blondýnka stačila oslavit své narozeniny, účastnila se několika akcí a opět se jí podařilo důkladně se opít.

Žádný z 10 tisíc klientů se ale o ničem nedozvěděl, dokonce ani o tom, že byla Paris zadržena kvůli řízení s propadlým řidičákem. V neděli se Paris objevila na Midwest Beauty Show v Chicagu, kde nadšeně rozdávala autogramy.

Stejně jako kdykoli jindy ji fanoušci zasypávali od hlavy až k patě dárky a radovali se, že mohou svůj idol vidět na vlastní oči.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám