Hlavní obsah

Travolta s Prestonovou chtějí mít třetí dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

Hollywoodský herecký pár John Travolta a Kelly Prestonová chce mít třetí dítě. Manželé, kteří jsou spolu už patnáct let, mají čtrnáctiletého syna Jetta a šestiletou Ellu. Letos v létě se ale chtějí postarat o to, aby do rodiny přibyl třetí potomek, napsala agentura Wenn.

Článek

"Ano, chceme další dítě, a budeme na tom v létě pracovat," přiznal 53letý Travolta. Připustil také, že se chtějí pokusit ovlivnit pohlaví dítěte.

"Existují na to určité techniky. U nás to zabralo dvakrát, napoprvé jsme chtěli chlapečka a po něm děvčátko," pochlubila se hvězda filmů Chyťte ho!, Pulp Fiction nebo nesmrtelné Pomády a Horečky sobotní noci.

"Souvisí to s různými pozicemi a všelijakými výsledky složitých věcí," naznačil herec, který zaznamenal největší slávu koncem 70. let v období filmové hudební vlny ve stylu disco. V 90. letech se mu povedlo vrátit se na hollywoodské výsluní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám