Hlavní obsah

Hrající kartáčky skoncují s hádkami kolem čištění zubů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Firma Tiger Electronics přišla na pomoc rodičům, jimž se zatím nepodařilo přesvědčit své ratolesti o blahodárnosti čištění zubů. Za pouhých deset dolarů nabízí zubní kartáček, z jehož útrob se přímo do vnitřního ucha line vybraný popový hit. Trvá dvě minuty, tedy přesně dobu, která je podle odborníků ideální pro dostatečné vyčištění chrupu.

Článek

A navíc: zvuk je tím čistější, čím optimálněji se na zuby přitlačí. Hrající zubní kartáčky jsou zatím k mání s písněmi 17 umělců a skupin včetně Kiss, Black Eyed Peas či Hilary Duffové.

O bezpečnosti výrobku list The New York Times napsal, že spínač je vodotěsný, takže jím nemohou do rukojeti, v níž jsou zality baterie, proniknout sliny. Baterie se sice nedají vyměňovat, ale vydrží půl roku.

Výrobce předpokládá, že pak bude kartáček stejně potřeba zahodit a pořídit nový. A rodičům vzkazuje, aby debaty o čištění zubů zkrátili na: "Kartáčuj si zoubky, dokud kapela Queen neskončí, miláčku."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám