Hlavní obsah

Zpěvák Bohuš Matuš zkolaboval

PRAHA

Zpěvák Bohuš Matuš má za sebou vážné zdravotní potíže. Na vině je zřejmě příliš velké pracovní nasazení. Bohuš žije jenom prací, hraje v Hudebním divadle Karlín v Producentech, tam se také připravuje na jednu z rolí v muzikálu Limonádový Joe, v Národním zkouší Dobře placenou procházku a příští týden ho čeká premiéra muzikálu Angelika, na který se už moc těší.

Článek

Bohuš, který trpí tím, že není schopen si založit rodinu a najít stabilní partnerku, kompenzuje své problémy v citovém životě prací. Přiznává, že nedovede vysadit, a jeho organismus nedávno už stálé napětí nevydržel.

Zpěvák je ale nepoučitelný, svá vystoupení neomezil a už toto úterý doslova zazářil na módní přehlídce v hotelu Hilton, kde se to jen hemžilo krásnými ženami. Kožené modely Petra Lakrona totiž předváděly výhradně missky - včetně té úplně nejčerstvější, Lucie Hadašové.

A to přitom před pár dny zkolaboval při oslavě narozenin Miloše Formana. "Radoval jsem se, tleskal jsem, protože si Miloše moc vážím a mám ho rád. Najednou se to stalo. Otekl jsem, zvětšil se mi neskutečně obličej a po celém těle mi naskákaly červené fleky. Vyděsil jsem se, co se stalo a když mě odvezli do nemocnice, šel jsem hned na kapačky a dostal předepsané léky. Teď mi dělají různá vyšetření, aby zjistili, oč vlastně šlo, ale já se už cítím docela v pořádku. Byla to zřejmě alergie," mávnul rukou Bohuš.

Co alergii způsobilo, zatím netuší. Mělo to podle něj prý jediný dopad, zatím se nechce při zkouškách muzikálu Dobře placená procházka svlékat, jak mu předepisuje scénář.

"Nemůžu to dámám udělat, myslely by si, že mám kopřivku nebo nějakou nakažlivou nemoc, ale tak to rozhodně není. Jsem rád, že Miloš Forman, který představení režíruje, mě v tom respektuje," řekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám