Hlavní obsah

Zpěvák Bobby Brown je za mřížemi kvůli alimentům

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Bobby Brown byl odsouzen k třicetidennímu pobytu za mřížemi. Neplatí výživné na své dvě děti a jeho dluh se vyšplhal v přepočtu přes čtyři sta tisíc korun. Browna zadržela policie během uplynulého víkendu, když přijel navštívit dceru na soutěž roztleskávaček do Massachusetts.

Článek

Příkaz na zadržení vydal soud již loni v říjnu poté, co se dostal do zpoždění s placením alimentů své expartnerce Kim Wardové, s níž má dvě děti. Mediální zástupce osmatřicetiletého Browna uvedl, že jeho klient "pracuje na sehnání peněz".

"O výši výživného bylo rozhodnuto v době, kdy byl Bobby Brown světoznámou hvězdou. Nemůže být proto uplatňována i v době, kdy není schopný najít práci," uvedla Bobbyho advokátka Phaedra Parksová. "Již několik let nevydal album."

Za neplacení alimentů byl zadržený už v roce 2004, kdy soudci tvrdil, že nemá příjmy na tak vysoké výživné. Po jedné noci za mřížemi ale dal překvapivě dohromady dlužných v přepočtu 1,6 milionu korun. Nyní se navíc rozvádí s Whitney Houstonovou, které zřejmě na dceru také bude muset finančně přispívat.

Brown odstartoval kariéru společně s kapelou New Edition. Má na kontě několik sólových hitů, úspěšné album Don´t Be Cruel a cenu Grammy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám