Hlavní obsah

Pete Doherty si míchá drogy krucifixem

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rocker Pete Doherty dal křesťanské církvi jasně najevo, co pro něj znamená kříž, který nosí na krku. Přítel modelky Kate Mossové vidí v krucifixu jen jakousi lžičku, kterou používá k míchání drog. Naposledy ho svědci viděli, jak si takto míchá crack-kokain na jedné divoké party ve Skotsku. Během toho odříkával pasáž z Nového zákona.

Článek

"Pete začal míchat drogu velkým stříbrným krucifixem, který mu visel na krku. Jak to dělal, začal u toho odříkávat část z Bible: 'Ty jsi Petr a na této skále vystavím svou církev.' Všichni jsme jen zírali," přiznal svědek skotskému listu Daily Record.

Doherty se v Glasgow objevil se svou skupinou Babyshambles. Fanoušky v Barrowland Ballroom nechal čekat, dokud v zákulisí nepozřel všechny drogy.

"Člen jejich týmu mi dal peníze, abych koupil heroin a kokain. Pete mi potřásl rukou a poděkoval mi, že jsem to pro něj udělal. Pozval mě, abych se v zákulisí k nim přidal. Byla tam spousta lidí, většina z nich si drogu vzala. Pete nechtěl jít na pódium do chvíle, než všechny drogy zmizely. Museli ho tam odvléct," vyprávěl novinářům bezdomovec, který si říká Cook. Jemu měli dát tisíc liber na nákup drog pro Dohertyho skupinu a zaměstnance.

Reklama

Související témata:

Související články

Pete Doherty: nemůžu mít drogy i Kate

Muzikant Pete Doherty si musel připustit, že se bude muset poprat se svou závislostí na drogách, pokud chce, aby se k němu jeho bývalá přítelkyně, modelka Kate...

Pete Doherty zvolen nejhorším otcem

Kontroverzní britský rocker Pete Doherty byl zvolen nejhorším otcem mezi celebritami. Vyplývá to z výsledků hlasování, které uspořádala dárková služba...

Kate Mossové se hroutí vyhlídky na svatbu

Pohádka ve stylu modelka Mossová a rocker Doherty patrně dospěla ke smutnému konci. Frontman skupiny Babyshambles byl zatčen policií, která u něj v jaguáru...

Výběr článků

Načítám