Hlavní obsah

Lindsay Lohanová si údajně užívá skupinového sexu

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Americká hererčka Lindsay Lohanová známá z filmu Můj auťák Brouk se vrátila z léčebny a jak se zdá, vyměnila jednu závislost za další. Údajně se sice vyléčila z alkoholismu a závislosti na drogách, propadla ale skupinovému sexu. Podle informací amerického listu NYDN, si dvacetiletá herečka užívá se dvěma muži najednou. Několikrát týdně!

Článek

Paparazzi ji již nesčetněkrát viděli, jak k ní do domu míří dva muži, v jiný den pak zase s některým z nich odjížděla do domu toho druhého. "Na veřejnosti se sice s oběma najednou nikdy nelíbala, ale všichni tři spolu vyrážejí i na večírky," řekl jeden z fotografů. "Co následuje po alkoholovém dýchánku, asi nemusím dodávat."

V minulosti se spekulovalo o vztahu Lohanové a Keanu Reevese, pak přišel s odhalením žhavých sexuálních hrátek s herečkou pornomagnát Joe Francis, který o ní dokonce prohlásil, že není ani za nic tak dobrá jako Paris Hiltonová.

Lindsay se svojí slabostí pro sex s několika muži najednou netají. Již dříve řekla, že má na erotické radovánky stejný názor jako některé hrdinky Sexu ve městě - po partnerech vyžaduje věrnost, ale sama by si ráda užívala s několika muži najednou.

"Sex ve městě změnil můj život. Byl pro mě velikou lekcí, protože ty holky jednoduše spí s tolika muži," tvrdí filmová princezna, která má o vztahu jasnou představu - u protějšku nestrpí fyzickou nevěru, ale sama si ji ráda dopřává. "Když někomu dám své tělo, jsem radši, když se věnuje pouze mně a nemá žádnou bokovku. Ale zároveň se chci milovat s mnoha muži, aniž by to tomu druhému věrnému vadilo."

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám