Hlavní obsah

Anna Nicole Smithová odkázala celé své jmění dceři

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Poslední partner a právník Anny Nicole Smith přečetl její závěť. Howard K. Stern ze svých úst pronesl slova, jimiž učinil z jediné dcery zesnulé modelky dítě bohatší, než je samotná britská královna Alžběta II. Majetek dosahující deseti miliard korun byl do posledního centu převeden na holčičku Dannielynn Hope.

Článek

Čtení závěti proběhlo před kamerami amerických televizí. Anna Nicole odkázala vše dceři Dannielynn, prvorozený syn Daniel Smith zemřel loni v září a jeho účast na dědictví byla logicky zrušena.

"Vše převedla na svého syna Daniela. Teď ovšem, protože je Daniel mrtvý a Dannielynn je jediný žijící potomek, připadá vše jí. Úplně vše," prohlásil do kamer Howard K Stern.

Billy Smith odkázal synovi Danielovi majetek již před šesti lety. Když však mladík loni v září tragicky zahynul, byla poslední vůle dodnes žijícího otce přepsána.

"Jsem jmenován jako exekutor této poslední vůle. A byl jsem také požádán nebo jmenován Danielovým poručníkem v této záležitosti. Ale to bylo v roce 2001," dodal Stern na otázku, co bude s dědictvím po Billym Smithovi.

O otcovství Dannielynn několik posledních týdnů vede boj již pět mužů. Teď, když je dědičkou závratného jmění, pře se pravděpodobně vyhrotí. Opatrovník dcery bude do jejích osmnácti let spravovat závratné jmění dosahující deseti miliard korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Smrt modelky Smithové zůstává záhadou

Příčinu překvapivého úmrtí někdejší modelky a příležitostné herečky Anny Nicole Smithové (39), jež byla dědičkou miliónů po svém o 63 let starším manželovi,...

Výběr článků

Načítám