Hlavní obsah

Dcerku Anny Nicole Smithové chce už pět "otců"

Právo, fer
MIAMI

Bývalý osobní strážce zesnulé modelky a příležitostné herečky Nicole Anny Smithové Alexander Denk tvrdí, že by mohl být otcem její malé dcerky Dannielynn Hope. S někdejší Playmate časopisu Playboy udržoval prý intimní vztahy celé dva roky a ona se mu svěřila, že by si prý přála mít dítě právě s ním.

Článek

Je tak již pátým mužem, který se hlásí k případnému otcovství pětiměsíčního děvčátka, jemuž by mohly spadnout do klína milióny dolarů z dědictví po druhém manželovi urostlé modelky. Nejprominentnější z nich je kníže Frederik Anhaltský, manžel zpěvačky Zsa Zsa Gaborové.

Na Bahamách zase způsobila velký skandál několik měsíců stará fotografie, na níž se se světlovlasou modelkou objímá ministr pro otázky přistěhovalectví tohoto ostrovního státečku Shane Gibson.

Osobní strážce Denk tvrdí, že se mu modelka svěřovala s podrobnostmi, které jinak nikdo nezná. "Věděl jsem, že je to s ní špatné, už před dvěma týdny. Ničilo ji, jak jí lidé nadávali. Kdekdo ji napadal, srážel a žaloval," řekl v americkém televizním pořadu Extra.

Reklama

Související témata:

Související články

Smrt modelky Smithové zůstává záhadou

Příčinu překvapivého úmrtí někdejší modelky a příležitostné herečky Anny Nicole Smithové (39), jež byla dědičkou miliónů po svém o 63 let starším manželovi,...

Výběr článků

Načítám