Hlavní obsah

Zpěvák Robbie Williams je opět v léčebně pro závislé

Právo, fer, Famous
LOS ANGELES

Britský zpěvák Robbie Williams se opět dostal do léčebny pro závislé na návykových látkách. Popová hvězda žijící v současnosti v Los Angeles propadla lékům na předpis, které jí pomáhaly neupadat do depresí. Mluvčí zastupující Williamse potvrdila magazínu People, že se zpěvák do léčebny přihlásil sám a dobrovolně.

Článek

"Robbie Williams byl přijat do léčebného centra v Americe kvůli závislosti na lécích na předpis," citoval časopis mluvčí Bryony Wattsovou. O které sanatorium konkrétně jde, nebylo sděleno, spekuluje se však, že je to exkluzivní pracoviště v arizonském Wickenbergu, kde se léčila i modelka Kate Mossová. Hlavní bydliště má tento britský zpěvák v Los Angeles.

Britská hvězda pop music oslavila 13. února Kristovy třiatřicetiny. Přátelům se pak zpěvák přiznal, že se chce závislosti na lécích zbavit.

V polovině minulého desetiletí se Robbie Williams léčil za závislosti na kokainu a na alkoholu a podle podle toho, co nedávno řekl listu Sun, je již šest let v tomto ohledu zcela čistý. Nyní však především trpí nespavostí, málokdy se mu podaří usnout před čtvrtou hodinou ranní, a to ještě s pomocí prášků, a trápí ho deprese. Proti nim údajně užívá silný Seroxat, který ovšem, alespoň jak tvrdí Daily Telegraph, bývá někdy spojován se sebevražednými tendencemi u dospívající mládeže.

Kromě toho Robbie Williams vypije až 36 šálků dvojitého espressa denně, vykouří šedesát cigaret a vypije až dvacet plechovek energetického nápoje.

Přestože je Robbie Williams jedním z nejslavnějších britských zpěváků s úctyhodnými hudebními úspěchy, soukromí má v troskách. Bez lásky se zmítá v depresích od závislosti k závislosti. Štěstí mu nepřinesl ani cíl, který si vytyčil s albem Rudebox. Úspěch u amerického publika se dostavil, uspokojení z něj už nikoli.

K rozhodnutí odejít na léčení prý Robbieho Williamse přiměla i smrt modelky Anny Nicole Smithové. [celá zpráva] Zpěvák se prý polekal, aby ho nepotkal stejný osud.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams navštěvuje psychiatra

Popový idol dvaatřicetiletý Robbie Williams navštěvuje na žádost své matky psychiatra. Jeho pomoc vyhledal poté, co kvůli stresu a vyčerpání musel zklamat...

Výběr článků

Načítám