Hlavní obsah

Princ William dá své slečně k Valentýnu diamanty

LONDÝN

Princ William chtěl k Valentýnu svou nastávající Kate Middletonovou překvapit exkluzivním dárkem, ale rozhodl se pro tak vzácnou "maličkost", že se mu její koupě zkrátka utajit nepodařila. Za starožitnou, zeleně smaltovanou a diamanty osázenou pudřenku značky Van Cleef a Arpels zaplatil 10 000 liber, tedy asi 415 tisíc korun.

Článek

Drahý dáreček byl vyroben v roce 1927 a má na přední straně emblém jezdce póla, který se chystá trefit se do perly. William, který s Kate chodí již čtyři roky, dárek koupil na radu svého dobrého přítele a pólového nadšence Johna Collinse, ale utajit se mu nepodařil.

Toto velké romantické gesto nyní opět rozvířilo spekulace, že se princ hodlá již brzy zasnoubit. William sice v minulosti tvrdil, že se neožení, dokud mu nebude alespoň osmadvacet let, ale pudřenka osázaná diamanty rozhodně není běžný dárek ani v anglické královské rodině.

Reklama

Související témata:

Související články

Princ William prý už chystá svatbu

V červnu 2008 čeká britskou monarchii velký den, proslýchá se v Londýně. Princ William by se měl ženit se svou dlouholetou přítelkyní Kate Middletonovou....

Výběr článků

Načítám