Hlavní obsah

Kvůli Ralphu Fiennesovi propustili stewardku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Zvykl si na to, že jeho mužnému šarmu a kouzlu dokáže odolat jen málokterá žena. Uspokojení z moci, jež nad nimi má, umocňuje britskému herci Ralphu Fiennesovi zejména lámání jejich počátečního odporu. I když to může mít pro objekt jeho dobyvatelských schopností nemilé důsledky.

Článek

Na setkání s hvězdou snímku Anglický pacient, kde si zahrál roli maďarského hraběte, udržujícího osudový milostný poměr s vdanou ženou, totiž doplatila ztrátou zaměstnání osmatřicetiletá australská letuška Lisa Robertsonová. Její kolegové ji přistihli, jak se slavným mimem zmizela na krátkou dobu na palubní toaletě. A bylo jim naprosto jasné, co se tam asi událo.  

Vedení letecké společnosti Qantas Airways také nijak nepochybovalo o jejím prohřešku a okamžitě ji suspendovalo. Proti jeho verdiktu nebylo odvolání. Zoufalá Lisa se proto pokusila vysvětlit celý incident prostřednictvím listu Sunday Telegraph, jenž jí poskytl prostor pro obhajobu. Důrazně popřela, že by v kabince došlo k pohlavnímu styku. Nicméně připustila, že při letu do Indie s Ralphem skutečně hovořila. Jako s každým jiným pasažérem. Na rozdíl od ostatních cestujících ji však herec sledoval až na toaletu.

"Hned jsem mu řekla, že to nemůže dělat, a požádala ho, aby odešel," říká dnes už bývalá stewardka. A dodává, že pan Fiennes jí skutečně lichotil, ale nakonec se jí podařilo ho přesvědčit, aby intimní místnůstku opustil.

Co se v daný okamžik na inkriminovaném místě skutečně stalo, však přesně vědí pouze oba aktéři. O zveřejnění Lisina stanoviska se postarala média, sám Ralph se k celé události nijak nevyjádřil. Vnucuje se proto otázka, zda se nerozhodl zachovat jako pravý anglický gentleman, jenž nikdy neroztrubuje intimní záležitosti na veřejnosti a odmítá se uchylovat i ke lži.

Reklama

Výběr článků

Načítám