Hlavní obsah

Kevin Costner bude znovu otcem

Právo, fer
LOS ANGELES

Nejslavnější filmový osobní strážce se činí. Jak oficiálně oznámil hercův tiskový tajemník, dvaapadesátiletý Kevin Costner bude opět otcem. Více než dva roky po svatbě s módní návrhářkou Christine Baumgartnerovou tak má přijít na svět jeho páté a její první dítě.

Článek

"Oba jsou nadšení, velmi šťastní," dodal tiskový mluvčí Paul Bloch. Ačkoli Costner patří mezi známé hollywoodské celebrity, svůj osobní život co nejpečlivěji tají.

S první ženou Cindy žil Costner šestnáct let a měl s ní dvě dcery a syna, jimž je teď osmnáct, dvacet a dvaadvacet let. Rozvedl se s ní v roce 1994. Nedlouho poté si poněkud pokazil pověst slušňáka, když se mu narodil druhý syn, tentokrát nemanželský, ale otcovství se mu dokázalo až krevní zkouškou.

V minulosti se hovořilo o tom, že má téměř neukojitelný sexuální apetit. Připisovalo se mu dokonce, že měl milostnou aférou s princeznou Dianou.

Reklama

Související články

Kevin Costner se měl ukájet na veřejnosti

Populární Kevin Costner (51) se dostal do nelichotivého postavení korunního svědka v procesu, v němž masérka žádá odškodnění od vedení skotského hotelu, který...

Výběr článků

Načítám