Hlavní obsah

Zemřela modelka a playmate Anna Nicole Smithová

Novinky, CNN, jky
FLORIDA

Bývalá americká topmodelka Anna Nicole Smithová zemřela ve čtvrtek v jedné z floridských nemocnic poté, co byla nalezena v bezvědomí ve svém hotelovém pokoji. Playmate časopisu Playboy a dříve také tvář značky Guess zemřela ze zatím neznámých příčin ve svých 39 letech.

Článek

Americká celebrita se ubytovala v hotelu Seminole Hard Rock Hotel & Casino v pondělí spolu se svým právníkem a přítelem Howardem K. Sternem. Ošetřovatelka Smithové zavolala hotelové pracovníky ve 13:38 tamějšího času, načež do místnosti vešli také pracovníci bezpečnostní služby, uvedl náčelník Seminolské policie Charlie Tiger.

Než dorazila záchranná služba, bodyguard se pokoušel o resuscitaci Smithové, která byla odvezena do nemocnice Memorial Regional Hospital ve 14:10. Tam také 39letá modelka zemřela. Pitvu budou lékaři provádět v průběhu pátečního dne.

"Všichni jsme neuvěřitelně rozesmutněni smrtí mé sestry. Je jedno, jaké jsme měly mezi sebou během let rozepře, stále to byla naše krev a budeme ji hrozně postrádat," uvedla zdrcená sestra modelky Donna Hoganová.

Sestra zesnulé modelky také řekla, že byla Smithová stále zničená ze smrti svého syna Daniela, který zemřel minulý rok. Svou hlubokou bolest prý před svým okolím skrývala. Jen několik dnů před Danielovou smrtí se Smithové narodila dcera Dannielynn Hope, která teď zůstala bez matky, dodala Hoganová.

Blíží se velké spory související s otcovstvím malé dívky

Anna Nicole Smithová se v poslední době dostala do křížku se zákonem. Pracovala jako mluvčí pro firmu TrimSpa, která vyrábí produkty údajně zaručující trvalý pokles váhy. Obžaloba tvrdí, že reklamy na produkt TrimSpa X32 byly nepravdivé či zavádějící.

Smithová byla také rozzuřena diskuzemi o otcovství malé Dannielynn Hope. Společenský novinář a fotograf Larry Birkhead, který tvrdí, že je otcem malé dívky bude prý urychleně vyplňovat nouzovou žádost o vydání Dannielynn Hope do opatrovnictví. V cestě ovšem stojí jedna překážka - Smithová i Stern shodně tvrdili, že otcem malé dívky je právě právník Stern.

Smithová šokovala veřejnost, když se v roce 1995 provdala za 89letého texaského ropného magnáta Howarda Marshalla II, který měl majetek v hodnotě 1,6 miliardy dolarů. O rok později stařík zemřel a Smithová vedla dlouholetý spor o boháčovo dědictví s jeho synem E. Piercem Marshallem, který na přelomu let 2004 a 2005 finálně prohrála. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám