Hlavní obsah

Lucy Liu: Charlieho andílci zachránili můj milostný život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Lucy Liu o své roli v obou dílech Charlieho andílků prohlásila, že jí zachránila milostný život. Muži si ji prý konečně přestali spojovat s lehce zákeřnou a nafoukanou potvorou Ling Woo, kterou hrála v populárním seriálu Ally McBealová.

Článek

Role andílka Alex Mundayové prý udělala s jejím milostným životem zázraky. "Dříve mě muži nikdy na rande nezvali," řekla Liu deníku The Sun. "Ve filmech jako Charlieho andílci ukazuji svoji něžnější část a myslím, že to docela prochází." Muži ji údajně začali oslovovat a zvát na schůzky. Lucy Liu se domnívá, že film a s ním spojená propagační kampaň jí v tomto směru velmi pomohly.

Všechny tři představitelky filmu Charlieho andílci: Na plný pecky - Cameron Diazová, Drew Barrymoreová a Lucy Liu - snímek v současné době propagují v Londýně. Všude chodí společně a popírají pomluvy, že se během natáčení hádaly. Naopak jsou prý výborné kamarádky a stýkají se i v soukromí.

Údajně jim ani nevadilo, že na premiérách filmu většinu pozornosti na sebe přitáhla Demi Mooreová, která se na ně dostavila se svým o patnáct let mladším milencem Ashtonem Kutcherem a s bývalým manželem Brucem Willisem. Drew, která je zároveň producentkou filmu, prohlásila, že si Demi ve filmu strašně přála. "Byla jsem ochotná spát na jejím prahu, dokud by s účastí ve filmu nesouhlasila," řekla deníku The Sun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám