Hlavní obsah

Filmový štáb rozkradl Hannibalovy genitálie

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Režisér Peter Webber je vzteky bez sebe. Dotočil další film o kanibalovi Hannibalu Lecterovi a jeho vlastní štáb mu rozkradl rekvizity. Z figurín lidských obětí zmizela hlava, některý povedený poberta si dokonce uřízl a odnesl penis. Režisér je přesvědčen, že se brzy objeví na internetové aukci eBay.

Článek

"Je tady postava, která se jmenuje Dortlich, jeho hlava je odňata během filmového děje, a někdo ji z natáčení ukradl. Je tam také scéna s tělem, na němž Hannibal Lecter pracuje. Je to replika skutečného lidského těla, včetně genitálií. Někdo ty genitálie ukradl. Odsekl je a odnesl. Takže někdo má velký gumový penis a gumovou hlavu. Nevím, co s tím bude dělat. Myslím, že skončí na eBay," tvrdí Webber.

Nový film Hannibal - Zrození je nultý díl ze série snímků o krvelačném kanibalovi Lecterovi. Vypráví příběh chlapce a jeho sestry, kteří přišli o rodiče v druhé světové válce. Hannibal tady vystupuje jako pubertální výrostek. Film má vysvětlit zrození sadisty. Dějově předchází prvnímu ze série snímků Mlčení jehňátek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám