Hlavní obsah

Beckhamovi chtějí vlastní reality-show

Právo, fer
LOS ANGELES

Fotbalová celebrita David Beckham a jeho žena Victoria, dříve zpěvačka, nyní spíše módní návrhářka, chtějí zpeněžit své stěhování do Spojených států nezvyklým způsobem. Rádi by natáčeli vlastní reality show, která by mapovala jejich nový život v Americe.

Článek

Televizní stanice Fox, jež vlastní práva na americkou verzi Superstar i na tamní fotbalovou ligu, jim už nabídla, že pořad zařadí na nejatraktivnější vysílací čas.

Beckham nedávno podepsal smlouvu s losangeleským fotbalovým týmem Galaxy, na jejímž základě by měl jenom za fotbal po celých pět let inkasovat téměř milión dolarů týdně. Jeho žena už využila stěhování do USA k tomu, aby podepsala smlouvu na navrhování bot a kabelek, a to jim má přinést další desítky miliónů dolarů.

Podle zdrojů blízkých Foxu by z kapitána anglického národního fotbalového týmu a jeho ženy vlastní reality-show udělala jednu z největších celebrit v celých Spojených státech.

Kdy však David Beckham opravdu přicestuje do Los Angeles, zatím není jisté. Profesionální smlouva ho drží v madridském klubu Real, ačkoli mu tento anglický fotbalista k žádné velké trofeji nepomohl. Do Ameriky místo něho alespoň dorazila jeho vosková figurína, aby byla vystavena v muzeu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám