Hlavní obsah

Michael Jackson prý zvažuje přestup na islám

LOS ANGELES

Bývalý král popu Michael Jackson údajně uvažuje o přestupu na islám. Ke změně víry ho podle agentury WENN přesvědčil jeho starší bratr Jermaine, jenž sám islám vyznává již dlouhou dobu. Muslimská víra má prý jeho slavnějšímu sourozenci pomoci změnit život k lepšímu.

Článek

"Mám pocit, že by se Michael měl stát muslimem, protože to pro něj bude velká ochrana před všemi těmi věcmi, kterým čelil. V islámu je síla a ochrana," vysvětlil dvaapadesátiletý Jermaine důvody, proč by jeho o čtyři roky mladší bratr měl přestoupit na muslimskou víru.

Jermaine, který trvale žije v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, prý také přiměl Michaela k odjezdu do Bahrajnu, kde pobýval poslední měsíce poté, co byl zbaven obvinění z pohlavního zneužívání dětí. "Já byl tím důvodem, proč tam odjel, protože jsem chtěl, aby se dostal z Ameriky a jel na nějaké klidné místo, kde se lidé modlí pětkrát denně." Na Blízkém východě ho prý také zásoboval množstvím náboženských knih. "Čte všechno a čte mnoho. Podle mě to bere velmi vážně," prozradil bratrovu současnou zálibu.

Jermaine Jackson islámu přičítá i to, že přečkal své nedávné působení v reality show Celebrity Big Brother. "Pokud bych neměl s sebou Alláha a modlící kobereček, nepřežil bych to," prozradil svůj trik na pobyt ve vile. Jen díky islámu prý zůstával klidný a soustředěný.

Reklama

Související témata:

Související články

Michael Jackson plánuje nový Neverland v Irsku

Život na příliš žhavé půdě Bahrajnu už bývalého krále popu Michaela Jacksona omrzel. Osmačtyřicetiletý zpěvák tráví v poslední době stále více času v Irsku...

Michael Jackson plánuje svatbu s chůvou

Michael Jackson plánuje svatbu. Chce si vzít chůvu svých dětí. Možná ještě letos. Osmačtyřicetiletý zpěvák nyní žije v Irsku s Grace Rwarambaovou, která...

Výběr článků

Načítám