Hlavní obsah

Muž nutí své druhé ženě obličej první manželky

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Dvaatřicetiletý Číňan tak silně postrádá svou první zesnulou manželku, že chce té druhé vnutit její obličej. O lásku přišel Zhao Gang před třemi lety při autonehodě. Dnes je znova ženatý, ale jeho mladá choť se nestačí divit, jak manžel naléhá, aby šla na plastiku a proměnila se ve svou zesnulou předchůdkyni.

Článek

"Zotavil jsem se po léčbě v nemocnici, trvalo to asi půl roku a přál jsem si, abych tehdy mohl zemřít s ní," svěřil mladý muž listu Chongqing Business News. Na lůžku si tehdy přísahal, že už se nikdy znova neožení. Jenže nakonec neodolal silnému nátlaku rodičů a znova vstoupil do manželství.

"Oženil jsem se jen proto, že vypadala trochu jako ona, a chci mít šanci napravit své chyby," dodal zlomený Zhao.

S podobností mezi oběma manželkami se nechce smířit a nutí tu druhou, aby se pomocí plastické chirurgie stala dokonalou kopií své předchůdkyně. Naštěstí pro něj narazil na ženu, která se nápadu nebrání. "Cítím se ve střetu zájmů. Nechci být někomu ve stínu, ale zároveň nechci přijít o svou rodinu. Teď jen doufám, že mi plastika obličej nezmrzačí," uvedla pro deník paní Zhaová.

"Možná je to méně či více nefér vůči ní, ale souhlasila a já ji za to zahrnu veškerou svou láskou," dodal Zhao.

Pokud k operaci přeci jen dojde, budou muset manželé nejprve absolvovat řadu vyšetření u psychologa. Ten se jim pokusí ďábelský plán vymluvit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám