Hlavní obsah

Kirk Douglas v memoárech přiznává: sex jsem si užíval

Právo, hof

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Velmi pikantní vzpomínky zveřejnil ve své autobiografii dnes už 90letý herec Kirk Douglas. Vynikající představitel Spartaka a mnoha jiných mužných rolí přišel o své panictví způsobem, který by byl dnes považován za znásilnění. Svedla ho učitelka angličtiny.

Článek

"Vyrůstal jsem jako patnáctiletý kluk ve čtvrti plné pouličních gangů, ale pod jejím vlivem se ze mě stal jiný člověk," vypráví v knize, která by měla vyjít v dubnu.

Douglas pokračuje: "Zůstanu jí navždy vděčný. Podle dnešních měřítek by ji zavřeli do vězení. Já jsem neměl pocit, že prováděla něco špatného. A dělala vůbec něco špatného?"

Evidentně nezapomenutelné zážitky mu připravila vysoká světlovlasá letuška z Německa s masochistickými sklony. Během divokých chvil začínala vykřikovat "Jsem nacistka!", což byla pobídka, aby jí dal výprask. A Kirk Douglas jí vyhověl.

Podle New York Postu nebyl ochoten přistoupit na cokoli. Narazil na krásnou a bohatou dívku, která mu nabízela, že může bydlet u ní a že ho její rodiče finančně zajistí, aby mohl v klidu vystudovat hereckou školu. A k tomu se mu nabízel kvalitní sex. "Hluboko v duši jsem si uvědomoval, že bych skončil jako bezcharakterní člověk. Poučení? Odmítl jsem ji," napsal.

Douglas vzpomíná také na historky svých kolegů ze showbusinessu. Jednou ve dvě v noci prý zabušila na dveře jeho hotelového pokoje Ava Gardnerová, tehdy manželka Franka Sinatry. "Frank a já jsme se pohádali," vzlykala, "Vytáhl pistoli. Hrozil, že spáchá sebevraždu." Douglas jí odpověděl. "Avo, manželé se často hádají... Frank tě miluje. Musíš se vrátit a dělat, jako by se nic nestalo."

Reklama

Související články

Pomník herecké rodině Douglasů

Třígenerační herecký klan v sestavě Kirk Douglas a Diana Douglasová, jejich syn Michael a vnuk Cameron se sešli při natáčení filmu režiséra Freda Schepisiho...

Devadesátka Kirka Douglase

Nejstaršímu z filmařské dynastie Douglasových - Kirku Douglasovi - je v sobotu úžasných 90 let. Zakladatel klanu, jenž pokračuje synem Michaelem i dalšími...

Výběr článků

Načítám