Hlavní obsah

Beyoncé málem nedostala roli, byla příliš sexy

– LOS ANGELES
Právo, fer

Beyoncé Knowlesová málem nedostala roli ve filmu Dreamgirls, který má velkou šanci dominovat letošnímu rozdělování Oscarů. Režisér filmu Bill Condon ji totiž zpočátku nechtěl obsadit kvůli tomu, že ji považoval za příliš sexy.

Článek

Přitom pětadvacetiletá Beyonce dělala vše, aby roli Deeny Jonesové, napsané částečně podle skutečné zpěvačky Diany Rossové, získala pro sebe.

"Přišla za námi, nebylo to naopak," řekl Condon. "Líbila se mi, ale váhal jsem ze dvou důvodů. Především se od ní vyžadoval tak velký herecký výkon, o jaký se dříve nikdy ani nepokoušela," uvedl režisér.

"Beyoncé je tak výrazná a současná, ale film byl o něčem jiném," pokračoval Condon a dodal: "Bylo to o zdrženlivosti i o jiné sexualitě."

Zpěvačka však žádala, aby ji vyzkoušeli. "Udělali jsme kamerové zkoušky, ale nemuseli jsme je ani dlouho vyhodnocovat. Šlo to velmi rychle a potom už jsme neuvažovali o nikom jiném," vyprávěl režisér filmu, který má šanci ovládnout ceny americké filmové akademie.

Beyoncé nečinilo ani problémy hovořit na plátně vulgárně. "Myslím, že se jí to dokonce líbilo," připustil Condon.

Reklama

Související témata:

Související články

Zpěvačka Beyoncé přemýšlí o vdavkách

Americká popová hvězda Beyoncé Knowlesová (25) vážně uvažuje o svatbě s dlouholetým přítelem Jay-Z (37). Přiznala, že vydařené manželství její sestry Solange...

Úporná snaha zpěvačky Beyoncé

Singlovým hitem Crazy In Love udělala Beyoncé Knowlesová, americká představitelka moderního stylu r'n'b spojeného s popem, před třemi lety doslova díru...

Výběr článků

Načítám