Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio chtěl skončit s filmováním

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jeden z nejpopulárnějších herců dneška Leonardo DiCaprio se před časem hrozil toho, že ho budou přijímat jako pouhý fotomodel na první stránky dívčích časopisů. Po mimořádně velkém úspěchu filmu Titanic vážně uvažoval, že skončí s herectvím.

Článek

"Děsil jsem se toho, že skončím jako další kus pěkného masa," prohlásil hrdina filmu Titanic v rozhovoru pro nové číslo časopisu Newsweek.

"Člověka pěkně sráží, když z něho dělají jen nějaký objekt," řekl. "Trochu jsem chtěl s hraním skončit. V mnoha ohledech mi to změnilo život, ale zároveň nemůžu říct, že by mi to nedalo mnoho nových příležitostí."

Koncem 90. let byl skutečně Leonardo DiCaprio předmětem takového obdivu, že se pro něj dokonce vžilo označení Leomanie. E! Online ho označil za nejroztomilejší celebritu planety, Kate Winsletová o něm říkala, že je "nejkrásnější muž na světě".  Objevoval se na titulních stránkách časopisů jako Vanity Fair a Rolling Stone. V několika asijských státech, například  v Thajsku a Afghánistánu, úřady zakázaly, aby se mladíci česali stejně jako on v Titaniku.

Reklama

Související témata:

Související články

Leonardo DiCaprio chtěl za autogram peníze

Ze svého stádečka si může zřejmě odepsat "božský" Leonardo DiCaprio (30) přinejmenším jednu obdivovatelku, která se na něj při náhodném setkání na chicagském...

Leonardo DiCaprio má novou přítelkyni

Proslýchá se, že se hollywoodský krasavec Leonardo DiCaprio schází s mlaďounkou herečkou Lindsay Lohanovou, informoval o tom v pondělí server Femalefirst.

Leonardo DiCaprio se loučí s hračkami

Tvrzení, že muži nejsou ničím jiným než velkými dětmi, se rozhodl dát na frak herec Leonardo DiCaprio (31). Příslušnost ke zralým a dospělým jedincům hodlá...

Výběr článků

Načítám