Hlavní obsah

Nejsem anorektička, žaluje Keira Knightleyová

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Keira Knightleyová, známá hlavně díky hlavním rolím v sérii filmů Piráti z Karibiku, se rozhodla soudit. Vznesla totiž žalobu pro pomluvu proti britskému listu Daily Mail, který o ní napsal, že lže o svých stravovacích návycích.

Článek

Tento bulvární list uveřejnil fotografii 21leté herečky v bikinkách, jak relaxuje na pláži. Snímek byl pořízen bez jejího svolení a doprovázel článek o děvčeti, které zemřelo na anorexii. V textu údajně článek naznačil, že herečka trpí anorexií také, i když to popírá.

Právnicí Keiry Knightleyové signalizovali, že budou list žalovat za naznačování souvislosti mezi herečkou a smrtí dívenky - že herečka dala děvčeti špatný příklad, a tím nepřímo zavinila její smrt.

Loni se Keira Knightleyová v jednom rozhovoru zmínila, že anorexií trpěla její babička a prababička. Udivilo ji pak, když se jí lidé začali ptát, zda tato nemoc netrápí i ji samu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám