Hlavní obsah

Robbie Williams půjde na oslavě zcela do naha

Novinky, Famous

Britský zpěvák Robbie Williams bude zlatým hřebem velkolepé party, kterou pořádá Elton John ke svým šedesátým narozeninám. Kulatiny oslaví 25. března speciálním vystoupením v newyorské Madison Square Garden, kde zazpívá shodou okolností po šedesáté. Na scéně přivítá také svého přítele Robbieho Williamse, který chce Eltonovi udělat z oslavy "speciální den".

Článek

Během hitu Toma Jonese You Can Leave Your Hat On předvede striptýz. "Ukážu mu něco, co ještě neviděl. Konečně pořádný penis," vtipkoval Williams.

Jonesova skladba je synonymem pro svlékání od chvíle, kdy ji použili britští filmaři v komedii The Full Monty jako podklad striptýzové scény. "Robbie ví, že je to dárek, který Elton rozhodně neodmítne," citoval Daily Star zdroj blízký Robbiemu. "Oba jsou zvyklí se navzájem šokovat. Elton tak bude muset na příští Robbieho narozeniny vymyslet opravdu originální dárek. Není pravděpodobné, že by se taky svlékl."

Robbie a Elton se přitom ještě donedávna neměli příliš v lásce. Robbie totiž o svém starším kolegovi prohlásil, že je "divný". "Pak mě ale podpořil a donutil jít na protialkoholní léčbu. Myslím, že jsme teď docela dobří přátelé," dodává Robbie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám