Hlavní obsah

Lindsay Lohanová skončila v protialkoholní léčebně

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dospívající filmová hvězda Lindsay Lohanová nastoupila ve středu protialkoholní léčbu v přepychovém sanatoriu Wonderland Center v Los Angeles. "Rozhodla jsem se aktivně pečovat o své zdraví. Prosím, respektuje mé soukromí," praví se v prohlášení herečky pro tisk, které tlumočila její mluvčí.

Článek

Nadějná herečka má problémy s pitím i užíváním drog, ačkoli jí ještě nebylo 21 let, což je věková hranice, kdy podle kalifornských zákonů smí mladý člověk začít pít alkohol.

Nedávno oznámila, že navštěvuje schůzky organizace Anonymní alkoholici. "Docházím do AA, mimochodem už celý rok," tvrdila Lohanová. "Chodila jsem do podniků příliš často a uvědomovala jsem si to." Přesto ji však novináři potom zastihli, jak vrávorá pozdě v noci při odchodu z baru.

Lindsay Lohanová byla často vídána na večírcích s Paris a Nicky Hiltonovými a s Nicole Richie. Nedávno dokonce řádila na mejdanu krátce po propuštění z nemocnice, kde jí vyoperovali slepé střevo.

Před půl rokem měla potíže při natáčení filmu Georgia Rule. Produkce si písemně stěžovala, že kvůli častým večírkům přichází pozdě na natáčení. "Chovala jste se jako rozmazlené dítě, znepřátelila jste si mnohé spolupracovníky a ohrozila jste kvalitu filmu," varoval ji tehdy písemně šéf produkce James G. Robinson.

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou kabaly

Mladičká americká herečka Lindsay Lohanová se stala vyznavačkou mystického učení judaismu kabaly. A to prý proto, že už má plné zuby reputace divokého dítěte,...

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám