Hlavní obsah

Revoluční luxování botami působí značně komicky

– LONDÝN

Nové vymoženosti se objevují každým dnem. Jednou z nich jsou i sací boty Dustmate, které jsou vyrobeny ze zeleného nylonu s ohebnou gumovou podrážkou a elastickými ponožkami, které se přizpůsobí velikosti a tvaru uživatelovy nohy. Boty by měly nahrazovat tradiční vysavače, samotné luxování však může působit opravdu lehce bizarně. Nespornou výhodou bot je ale to, že se nemusíte ohýbat.

Článek

V podrážce každé z nich je zabudován malý vysavač. "Všichni musíme doma občas luxovat, ale nikdo to nemá rád. Tento výrobek je určen zejména velmi zaměstnaným lidem, kteří nemají čas ani na úklid. Stačí tedy chodit po koberci a boty při tom sbírají podrážkami prach a nečistoty z podlahy," uvedl mluvčí společnosti Electrolux, která za výrobkem stojí.

Je to sice skvělé řešení pro lidi, kteří například rádi přemýšlejí při chůzi, jak je to však s těmi, kdo pracují mimo domov, společnost neuvádí.

Čeští zájemci mají však nejspíš smůlu. Designový úlet se totiž na český trh zřejmě nedostane. Zástupce firmy Electrolux se pro Novinky vyjádřil následovně: "Zatím nemáme informaci, že by se boty, které jsou na obrázku, u nás měly v dohledné době prodávat."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám