Hlavní obsah

Teri Hatcherová není ani manželka, ani zoufalá

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Dvaačtyřicetiletá hvězda seriálu Zoufalé manželky Teri Hatcherová si ještě nedávno stěžovala, že už možná víckrát nenajde správného muže, ale lze jí věřit? Často totiž bývá v poslední době vídána s hercem a režisérem Stephenem Kayem, mimochodem někdejším milencem své kolegyně ze seriálu Evy Longoriové. Vzhledem ke známé rivalitě mezi představitelkami Zoufalých manželek to ani příliš nepřekvapuje.

Článek

A navíc se jen během loňska o této již dvakrát rozvedené herečce známé také z bondiády Dnes neumírej povídalo, že chodí s Georgem Clooneym a s Ryanem Seacrestem, moderátorem Amerického idolu, což je verze Superstar pro USA.

Přesto  její slova o manželství vyznívají někdy skepticky. "Občas se dostávám do bodu, kdy se smiřuji s tím, že zůstanu svobodná matka," říká. "Starám se o svou devítiletou dceru, a tak mi na muže moc času nezbývá."

Práce má jistě nad hlavu. Vymyslela námět na novou televizní show a kromě vlastního natáčení se podílí na produkci dvou filmů, v nichž však sama nehraje. "V žádném průmyslu se nemůžete být jisti, jak to dopadne, ale já umím přežívat," ujišťuje.

Jako nadšená fanynka astrologie však Hatcherová věří, že letos jí musí vše vycházet, protože hvězdy se nacházejí v pro ni velice příznivém postavení.

Reklama

Související témata:

Související články

Teri Hatcherová chce fotit hanbaté snímky

Americká herečka Teri Hatcherová se za své tělo vůbec nestydí. Absence ostychu by jí proto dovolila přijmout nabídku fotit nahá pro pánský magazín Playboy....

Výběr článků

Načítám