Hlavní obsah

Kylie Minogue nezvládla dozpívat koncert

Novinky, Famous
LONDÝN

Zpěvačka Kylie Minogueová, která nedávno zvítězila nad rakovinou prsu, byla v plném proudu svého turné. Jeden z posledních koncertů už bohužel nemohla dokončit. Její blízcí i lékaři tvrdí, že se do maximálního nasazení pustila příliš brzy. V Manchesteru musela po pětačtyřiceti minutách koncert ukončit s omluvou, že má silnou chřipku.

Článek

Dvacet tisíc nadšených fanoušků v MEN Aréně se spokojilo s necelou hodinou hudby. Jejich bohyně byla příliš slabá na to, aby koncert dokončila. Přátelé, rodina i fanoušci se náhle zalekli, že se zpěvem začala příliš brzy po léčbě rakoviny. Kylie to však odmítá s tím, že ji pouze zastihla chřipka.

"Probudilo to opět naše nejhorší obavy. Určitě se všichni bojí, že si toho vzala příliš moc a nemůže se s tím vypořádat. Každý má čas od času chřipku. Ale pár měsíců po léčbě rakoviny je velmi důležité zůstat zdravý. Když Kylie poprvé oznámila, že chce na turné a opět nahrávat album, její přátelé a rodina se obávali, že je to příliš mnoho a příliš brzy," řekl zdroj blízký zpěvačce.

Kylie zkolabovala na 29. z 33 koncertů jejího turné po Austrálii a Spojeném království.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue překonala rakovinu

Australská popová hvězda Kylie Minogue podle lékařů zdárně překonala rakovinu. Šestiměsíční terapii označili francouzští odborníci za úspěšnou.

Kylie Minogue zvažovala ukončení kariéry

Zpěvačka Kylie Minogueová se během svého boje s rakovinou ocitla v takových depresích, že zvažovala svůj úplný odchod ze světa hudebního showbyznysu.

Kylie Minogue se vrátila na pódium

Australská zpěvačka Kylie Minogue, které lékaři loni v květnu objevili rakovinu prsu, se vrátila na koncertní pódium. Prozatím však jen na 20 vteřin,...

Výběr článků

Načítám