Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová přebírá Diazové Timberlaka

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Z kruhů blízkých Justinu Timberlakeovi se proslechlo, že pravým důvodem zpěvákova rozchodu s herečkou Cameron Diazovou byla její o 12 let mladší konkurentka Scarlett Johanssonová. Timberlake se v tichosti rozešel s Diazovou před koncem loňského roku, když předtím spolu chodili už tři a půl roku.

Článek

Diskrétnímu rozchodu však zřejmě předcházela velice bouřlivá diskuse, protože Cameron Diazová prý zjistila, že si Timberlake osobně vybral Scarlett Johanssonovou, aby s ním natáčela jeho nové hudební video What Goes Around.

Dvaadvacetiletá Scarlett, dcera původem dánského otce a polské matky narozená v New Yorku, je považována za jednu z nejslibnějších filmových hvězd Hollywoodu. Loni v březnu ji vlivný pánský časopis FHM zvolil "nejvíce sexy ženou světa".

Čtyřiatřicetiletá Cameron nenávidí Johanssonovou za to, že hrála ve filmu Ztraceno v překladu, kde jedna negativní postava, kterou hrála Anna Farisová, údajně Diazovou karikovala. Ale co bylo ještě horší, když se Diazová rozešla se svým někdejším milencem Jaredem Letoem, začala s ním chodit právě Scarlett.

Ta se nedávno rozešla s hercem Joshem Hartnettem a údajně tak byla volná.

Podle zdrojů z obou stran Timberlake s Johanssonovou teprve začínají vztah. "Jemu se líbí, že má se Scarlett víc společného a že je opravdu fajn děvče. A oba se dobře baví."

Reklama

Související témata:

Související články

Johanssonová bude hrát milenku Jindřicha VIII.

Americká herečka Scarlett Johanssonová, českému publiku známá především z filmu Ztraceno v překladu, ztvární hlavní roli ve filmu o životě Anny Boleynové,...

Výběr článků

Načítám