Hlavní obsah

Marilyn Manson vyměnil manželku za mladičkou herečku

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Kontroverzní rocker Marilyn Manson vyměnil svou manželku Ditu Von Teese za devatenáctiletou herečku. Modelka a tanečnice požádala o rozvod se zpěvákem rok po svatbě ještě před koncem roku. A je jasné, že to bylo kvůli Marilynově nové lásce mladičké Evan Rachel Woodové.

Článek

"Dita má zlomené srdce, netušila, že k tomu dojde. Jeho neustálé večírky k rozchodu jen přispěly," svěřil zdroj blízký modelce magazínu People.

Woodová se s rockerem potkala u filmu. Zpěvák libující si v hororovém zjevu ji pak zvěčnil na několika svých akvarelových malbách. Na podzim během svátku Halloween se objevila na vernisáži jeho nové hollywoodské galerie.

"Přišlo to jako šok, byla jsem nesmírně potěšená," vyprávěla Evan magazínu Rolling Stone.

Osmatřicetiletý Manson rozvod ani nový vztah s mladičkou herečkou nechtěl komentovat.

Reklama

Související články

Marilyn Manson si vzal striptérku

Rocker Marilyn Manson, vlastním jménem Brian Warner, se v sobotu ve Skotsku oženil. Jeho manželkou se stala Heather Sweetová, která v oblasti showbyznysu...

Marylin Manson se vyžívá za sporákem

Extravagantní rocker Marilyn Manson se na koncertech a ve videoklipech prezentuje jako všeho schopný drsňák, ve skutečnosti je to ale mírumilovný člověk, který...

Výběr článků

Načítám