Hlavní obsah

Brazilka si chtěla léčit žaludek a zjistila, že čeká paterčata

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Opravdu velké překvapení zažila mladá Brazilka, která se kvůli zažívacím potížím rozhodla navštívit lékaře. Ten jí totiž sdělil, že čeká paterčata. Informoval o tom brazilský deník O Globo.

Článek

Jedenatřicetiletá Elaine Cardosová je v domácnosti a má dvouletého syna. Žena, která kvůli nadváze trpí problémy s vysokým krevním tlakem, prý neměla nejmenší podezření, že by mohla být v jiném stavu.

"Začalo mi být špatně, a tak jsem si myslela, že mám něco se žaludkem. Byla jsem u dvou doktorů a ti na nic nepřišli. Po ultrazvukovém vyšetření mi lékař řekl, že čekám paterčata, jeden z plodů je ale mrtvý," vysvětlovala svou anabázi Cardosová.

Mnohočetné těhotenství bylo překvapením i pro lékaře, protože bývá obvyklé spíše u žen, které podstupují umělé oplodnění. Vyšetření ukázalo, že čtyři holčičky, které Cardosová čeká, jsou zdravé a nic nebrání tomu, aby je nastávající matka donosila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám