Hlavní obsah

Britney Spearsová se kaje a usmiřuje

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Britney Spearsová přinejmenším prozatím odvrátila rozvodovou válku o děti a dohodla se se svým "bývalým" Kevinem Federlinem na tom, kdo se bude starat o jejich dva syny. Roční Sean Preston a čtyřměsíční Jayden James budou žít u matky, ale otec je bude moci třikrát týdně na čtyři hodiny navštěvovat.

Článek

Dohoda mezi oběma zpěváky, kteří oba podali v listopadu žádost o rozvod, ale oba chtějí děti do vlastní péče, platí pouze pro měsíc leden, poté se bude muset jednat znovu.

Britney Spearsová se mezitím omluvila svým fanouškům za skandály, které ji v poslední době provázely. "Vím, že jsem se zdaleka nechovala dokonale a že média měla velké potěšení z toho, jak zveličovala každý můj krok, ale chci abyste věděli, že velice své fanoušky miluji..." napsala na svých oficiálních stránkách. A slibila jim, že do konce roku vydá nové album.

Podle zpráv Spearsová věří, že jí fotografie, na nichž ukázala světu, jak pod sukní chodí naostro, nezkomplikují další kariéru. A na důkaz toho, že se polepšila, ukázala se víckrát v oděvu dost průhledném, aby skrz něj bylo vidět, že tentokrát má spodní prádlo na sobě.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney podváděl manžel s pornoherečkou

Popová princezna Britney Spearsová měla v manželství skutečný důvod k žárlivosti. Kevin Federline ji totiž několikrát podvedl, navíc s profesionálkou...

Výběr článků

Načítám