Hlavní obsah

Paris Hiltonová nechce nafukovací pannu ve své podobě

– LOS ANGELES
Novinky, Famous

Sen mnoha mužů vyspat se s Paris Hiltonovou zůstane skutečně v říši fantazie. Dědička luxusních hotelů totiž zhatila plány společnosti vyrábějící nafukovací panny pro erotické účely, když výrobu své gumové podobizny zakázala. Nafukovací Paris měla mít dokonce fotograficky dokonalý obličej.

Článek

"Odmítla jsem ty perverzní nápady, nějaké sexuální nápady. Něco jako Paris Hiltonová - nafukovaní panna. Oni mi říkali, budeme každou prodávat za padesát tisíc dolarů, bude to tvá naprosto věrohodná kopie. Já jsem na to ale odpověděla, já skutečně nechci žádnou svou věrohodnou kopii, nikdy. Ne!" rozčilovala se Hiltonová, která se snaží médiím tvrdit, že už devět měsíců neměla sex a ještě tři další v celibátu vydrží.

Pětadvacetiletá blondýna se stále vzteká, že ji muži považují za sexuální symbol, ona přitom do postele ráda zamíří jen spát. A raději než erotické radovánky sleduje televizi.

"Chlapi mě vidí jako veřejný sex symbol, a potom skuhrají, když nejsem doma tak sexuální. Abych byla upřímná, raději bych si sedla a koukala na seriál Ztraceni nebo pečovala o svůj obličej. Někdo mi řekl, že začnu zbožňovat sex, až mi bude třicet. No, uvidíme," nechala se slyšet Paris.

Těžko věřit jejímu celibátu, ačkoli se Hiltonová ze sebe snaží dělat frigidní nedůtklivku. Na přelomu roku totiž v Austrálii na pláži se svým znovunalezeným přítelem Stavrosem Niarchosem dováděla v dost odvážných polohách. A řecký multimilionář nepatří mezi ty, kteří by se dokázali držet v dvaceticentimetrové vzdálenosti u přitažlivé ženy bez následků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám