Hlavní obsah

Pamela Andersonová hledá manžela přes inzerát

Právo, fer
LAS VEGAS

Ačkoli se Pamela Andersonová stala sexuálním idolem miliónů, sama dosud hledá manžela podle svých představ, a není to zřejmě snadné. "Potřebuji muže, který by se nezajímal jen o sebe," napsala na svých oficiálních webových stránkách. "Někoho, který věří podobným věcem jako já - a byl by sexy."

Článek

Přitom se mužů v její blízkosti nepohybuje málo. Silvestra slavila v Las Vegas s bývalým vůdcem motocyklového gangu  Hells Angels, boxerem, příležitostným hercem a osobním strážcem celebrit Chuckem Zitem. Novinářům neušlo, že se k sobě měli a Nový rok oslavili dlouhým polibkem.  "Chuck je skvělý ochránce," dala se slyšet blonďatá kráska. "Jako kdyby patřil do rodiny."

Andersonová se rozvádí se zpěvákem Kidem Rockem, ten však evidentně není rozchodem nijak potěšen. Jak napsal New York Post, snažil se vykopnout dveře do pokoje v lasvegaském hotelu, kde měl bydlet další jeho údajný rival, rovněž hudebník Tommy Lee. Tommy Lee si totiž prý z Kida Rocka utahoval právě kvůli ní.

Přesto Pamela Andersonová tvrdí, že do nového roku vstupuje šťastná a těší se na to, co jí přinese. Zcela jiné předsevzetí si dal - lze-li věřit jeho slovům pro contactmusic.com - Kid Rock. Ten prý hodlá skoncovat se spánkem. "Už nebudu chodit do postele, všechen svůj čas chci věnovat tomu, abych si užíval víc legrace."

Reklama

Související články

Pamela Andersonová potratila

Seriálová herečka Pamela Andersonová podle nejnovějších zpráv potratila. Těhotná byla se svým manželem Kidem Rockem. Devětatřicetiletá hvězda přišla...

Za rozvod Pamely Andersonové může zřejmě Borat

Účinkování Pamely Andersonové v novém Boratově filmu má nemilou dohru. Je zřejmě důvodem, proč se prsatá kráska po čtyřměsíčním manželství rozvádí s rockerem...

Výběr článků

Načítám