Hlavní obsah

Renée Zellwegerová se bojí sama doma

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Vlastní hned několik luxusních domů, ale přesto spí jinde. Filmová představitelka Bridget Jonesové Renée Zellwegerová má totiž takový strach z nevítaných návštěvníků, že se odmítá usadit na jediném místě.

Článek

I ve svých 37 letech zůstává totiž stále sama. Její jediné manželství se zpěvákem Kennym Chesneyem bylo po několika měsících zrušeno. O důvodech rozchodu stále odmítá hovořit.

"Mám sice kam jít, ale nebydlím tam, protože nemám čas dojíždět. Dokonce se mi stalo, že se v některých z mých domů objevili cizí lidé. Proto tam nechodím, nepřipadá mi to moc bezpečné," vysvětlovala.

"Poleká mě, když se ve čtyři ráno u mého domu zastaví  uprostřed čtyřiceti hektarového lesa neznámé auto. Jako děvče se vyděsím a nevím, co mám dělat. A v takové situaci se nespí dobře."

Je to smutné, ale patří to k rizikům povolání, pokračovala. "Nechci si pořizovat zbraň, jenže ve čtyři ráno, když je venku někdo v autě, o tom  začnete přemýšlet."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám