Hlavní obsah

Ind se bezostyšně dostavil na svůj vlastní pohřeb

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Přijít na svůj vlastní pohřeb může člověk nejen v hollywoodském filmu. Stalo se to jednomu Indovi, jehož vlastní bratr a neteř identifikovali po havárii jako mrtvého. Jenže dotyčný se nehody vůbec nezúčastnil, takže po návratu domů přišel přímo na svůj vlastní pohřeb.

Článek

Frankie Synnah byl pohřešovaný od 27. prosince, kdy po něm začala pátrat jeho manželka Bold Kharjanová. Policie našla v márnici tělo muže, které odpovídalo ženině popisu. I vlastní bratr myslel, že je to skutečně hledaný Frankie. Rodina tedy začala truchlit a chystat poslední rozloučení.

Pohřeb byl včas zastaven a celá situace vysvětlena. "Odjel jsem z města za přítelem. Jenže od něj jsem nemohl dát rodině nijak vědět, že se vrátím později," vyprávěl novinářům otec sedmi dětí. Jeho žena se pak označila za "nejšťastnějšího člověka na světě."

Reklama

Související témata:

Související články

Brazilec má závislost na pohřbech

Brazilský muž odhalil svou závislost na pohřbech. Luis Squarisi z městečka Batatais navštívil každý pohřeb ve svém městě za uplynulých dvacet let,...

Výběr článků

Načítám