Hlavní obsah

Britney Spearsová na Silvestra zkolabovala

Novinky, Famous
LAS VEGAS

Oslavu nového roku po řadě prohýřených nocí už Britney Spearsová nezvládla. Měla moderovat party v nočním klubu Pure v srdci Las Vegas. Ale již padesát minut po půlnoci zkolabovala. Omdlívající ji na poslední chvíli zachytil jeden z jejích tanečníků.

Článek

Popová zpěvačka bavila zároveň dvě společnosti, jednu ve VIP salonku a druhou na venkovní terase klubu. Když si sedla se svým tanečníkem na postel ve VIP salonu a dívala se na taneční parket, začala ztrácet vědomí. "Vstala a po pár krocích se složila na podlahu, kde ji zachytil tanečník," vyprávěl svědek incidentu.

Okamžitě se sběhli všichni její asistenti a tanečníci a odnesli ji na postel, odkud ji bodyguard spěšně odnesl do auta. "Zajistěte, aby nikdo nezískal jedinou fotku. Žádné fotky ani od návštěvníků klubu," křičeli na sebe členové ochranky.

"Sanitka přijela do hotelu asi kolem druhé hodiny ranní. Ale není jisté, že byla pro Britney," tvrdil zdroj magazínu Luxe Life.

Manažer Britney Spearsové tvrdí, že za kolapsem nestojí přílišné pití šampaňského, ale únava. Spearsová dle něj jednoduše usnula.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám