Hlavní obsah

Po Eddiem Murphym chce zpěvačka Mel B 600 miliónů

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská zpěvačka Melanie Brownová, působící kdysi ve Spice Girls, požaduje po herci Eddiem Murphym výživné v přepočtu 600 miliónů korun. Mel B je v šestém měsíci těhotenství a tvrdí, že otcem je její bývalý přítel Eddie Murphy. Ten ovšem odmítá otcovství přiznat a ihned po narození požaduje testy.

Článek

Bývala zpěvačka skupiny Spice Girls se však nechce nechat jen tak odbýt a ještě si nechat špinit své jméno. Najala si proto předního hollywoodského právníka Dona Engela, se kterým nyní ze slavného herce "sedře kůži".

"Mel odmítá Eddieho lži a nehodlá po sobě nechat šlapat, což dokázala výběrem advokáta. Chce Eddiemu ublížit na nejcitlivějším místě - na peněžence," citoval britský list Daily Mirror blízkou přítelkyni zpěvačky.

Zpěvačka věří, že se jí podaří pro své dítě získat jednorázové výživné patnáct miliónů liber, v přepočtu zhruba šest set miliónů korun. "Mel je stejně bojechtivá jako Eddie. Oba chtějí vyhrát. A je jim naprosto jedno, jakým způsobem. A když jim v tom pomůže bulvár, budou jedině rádi. Válka začala. A pokud to Eddie ještě neví, brzy se to dozví," dodala přítelkyně Mel B.

Reklama

Související témata:

Související články

Eddie Murphy se rozvádí

Modelka Nicole Murphyová, manželka herce Eddieho Murphyho požádala po dvanáctiletém svazku o rozvod. Důvodem jsou nejrůznější neshody páru, informovaly...

Eddie Murphy randí se Spice Girl

Hollywoodský herec Eddie Murphy se dal dohromady s bývalou členkou kapely Spice Girls Mel B. Zpěvačka ho ulovila dva měsíce po rozvodu s Eddieho manželkou...

Výběr článků

Načítám