Hlavní obsah

Kylie Minogue si bere na pomoc sestru

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Popová hvězda Kylie Minogue se vrátila po vyléčené rakovině prsu na scénu a nepřišla sama - na koncerty v Melbourne přivedla na podium i svou mladší sestru Dannii.

Článek

"Jako děti jsme často tancovaly po ložnici a zpívaly do kartáčů na vlasy, a tak už jsme si toho na dnešek hodně nazkoušely," žertovala s novináři sestra. Vážně však dodala, že v budoucnu by měla se svou slavnější sestrou víc hudebně spolupracovat.

Bylo to poprvé po dvaceti letech, kdy se objevily na koncertu společně. " Čekalas na to dlouho, viď," škádlila jí Kylie na scéně.

Dannii se živí šoubyznysem  už od 80. let, kdy se objevila v soutěži mladých talentů. Vydala několik popových alb, z nichž to neslavnější se jmenuje Neon Nights a její písně se celkem devětkrát prosadily do žebříčku deseti nejprodávanějších hitů ve Velké Británii.

Vystupovala také v řadě televizních seriálů a v Londýně se uchytila i jako hostitelka talk-show. Podle přísných kritiků však více přitahovala svým sexy zjevem a tancem než svým zpěvem.

A to je, nač recenzenti poukazují i při nynějším koncertním turné její sestry: přes prodělanou nemoc je Kylie stále mimořádně atraktivní spolu a se sestrou působily jako sexbomby.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám