Hlavní obsah

Celosvětovým orgasmem chtějí napravit svět

Novinky, jky
MARSHALL

Poněkud podivný nápad dostal jeden postarší kalifornský pár. Pětapadesátiletý Paul Ref a šestasedmdesátiletá Donna Sheehanová určili 22. prosince jako den, kdy by mělo co nejvíce lidí na světě dospět co nejvíckrát k orgasmu. Preferováni jsou prý obyvatelé těch zemí, které disponují zbraněmi hromadného ničení. Americká dvojice věří, že hromadné uvolnění pozitivní energie napraví svět.

Článek

Až tragikomickým dojmem působí "projekt", se kterým přišel americký pár z Kalifornie. Dvojice je také členy podivného uskupení Baring Witness, jehož členové po světě nazí protestují proti válkám. Tvoří obrazce míru či nápisy jako "no war" a věří, že tím přimějí lidi k procitnutí a zastavení válek.

S novým nápadem ale zdá se oslovili o mnoho více lidí. Na svých stránkách globalorgasm.org zveřejnili projekt, který je pro mnoho lidí o mnoho jednodušší k realizaci. Stoupenci mírové myšlenky se totiž mohou nadcházející akce účastnit v soukromí svého bytu, ukryti před objektivy fotoaparátů.

Ref a Sheehanová věří, že kolektivní extáze pozitivně změní energetické pole Země. Datum bylo navíc stanoveno tak, aby bylo spojené se zimním slunovratem a mělo tak určitou spirituální dimenzi.

Celá akce není myšlena jako pouhý vtip, do prodeje se dokonce dostala i trička s tématikou globálního orgasmu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám