Hlavní obsah

Americký lovec skolil sedminohého jelena

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FOND DU LAC

Unikátní trofej skolil k zemi lovec z amerického státu Wisconsin, jemuž se podařilo údajně ulovit jelena se sedmi končetinami. Těžko říct, zda mu mohou kolegové z jiných koutů světa závidět. Každopádně je tato mutace velmi vzácná.

Článek

Ani nelze přesně říct, zda se Ricku Liskovi podařilo získat trofej laně či jelena. Zvíře vykazovalo jak samčí, tak samičí pohlavní znaky a mělo funkční orgány náležející oběma pohlavím.

"Je to rozhodně zrůdný vrtoch přírody. Je to bezpochyby naprostá rarita," tvrdil lovec novinářům.

Podivné stvoření skončilo svůj život na cestě v domovině Ricka Lisky. Vášnivý myslivec ho totiž potkal při jízdě domů. Netvora si okamžitě všiml a zastřelil ho. Ze zadní nohy mu vyrůstaly až tři pahýly podobné končetinám, z přední jeden. Přídatné "nožky" byly funkční a pohyblivé.

"Je to docela podivný jelen. Má nohy jako krab. Když se na něj podíváte, máte pocit, že se musel plazit. A mimochodem, snědl jsem ho. A byl výtečný," prohlásil Lisko.

Reklama

Výběr článků

Načítám