Hlavní obsah

Australanku vyděsil na toaletě dvoumetrový had

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOWARD SPRINGS

Australská učitelka Kate Pooleová byla nucena zavolat instalatéra poté, co se jí ucpala toaleta. Společně se pak nestačili divit, když zjistili, že byl na vině více než dvoumetrový had. Ten nejspíše už jistou dobu žil v žumpě u domu ženy, která pobývá v Howard Springs nedaleko Darwinu.

Článek

Na místo zanedlouho přijel odborník z nedalekého parku, který prohlásil, že krajta diamantová vystrčila hlavu do toalety zřejmě proto, aby se trochu rozhlédla. V konstrukci záchoda se však zasekla, a tak bylo k jejímu osvobození nutné přivést speciální vybavení. Informovaly o tom Northern Territory News.

Osmapadesátiletá Pooleová, která je učitelkou na částečný úvazek, nemá s hady z minulosti dobré zkušenosti. K jejím dveřím pravidelně docházela mladá vačice, kterou žena pravidelně krmila. Had ji tehdy před jejíma očima zabil.

"Rozdrtil ji. Povedlo se mi tu malou chuděrku uvolnit ze stisku, ale bylo už příliš pozdě, byla mrtvá," řekla k dřívějšímu smutnému příběhu Pooleová. Jedním dechem ale dodala: "Nenechalo to ve mně žádnou nenávist a měla jsem radost, když jsem viděla, že se podařilo hada osvobodit."

Reklama

Související témata:

Související články

Krajta během chvíle spolkla březí ovci

Malajští vesničané byli šokováni, když zjistili, že krajta bez sebemenších potíží spokla celou březí ovci. Šestimetrový had byl objeven ve vesni Kampung Jabor...

Had vyděsil údržbáře stadionu

Pořádný zmatek zavládl ve středu odpoledne v útrobách fotbalového stadionu prvoligové FC Viktoria Plzeň ve Štruncových sadech. Rozruch mezi údržbáři způsobil...

Krotitel hadů políbil 19 kober královských

Thajský krotitel hadů dal polibek při pokusu o světový rekord v líbání nebezpečných hadů 19 vysoce jedovatých kober královských. Kobry byly jedna za druhou...

Výběr článků

Načítám