Hlavní obsah

SuperStar: sázkař zbohatl na vyřazení Leony Černé

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražský sázkař si vsadil u sázkové kanceláře Tipsport 60 000 korun na vypadnutí Leony Černé a uspěl. Kurz na vypadnutí mladé zpěvačky byl 1,5 a po odečtení manipulačního poplatku měl sázkař čistý zisk 24 000 korun. Před finále soutěže navíc přibývá sázkařů, kteří se neostýchají vsadit desítky tisíc korun na svého favorita.

Článek

"Celých 72 procent sázkařů, kteří na svůj tiket zařadili sázku na SuperStar, si během průběhu celé soutěže vsadilo na vítězství Zbyňka Drdy," řekla Novinkám PR manažerka společnosti Tipsport Jarmila Literová. Je to dané také tím, že nejvíce sázek je položeno těsně před závěrem soutěže a Zbyněk Drda je dle vyřazených soutěžících i sázkařů horkým favoritem.

Téměř padesát tisíc korun si vsadil na celkové vítězství Zbyňka Drdy další z odvážných sázkařů 7. prosince. Kurz byl v daný moment 1,6, a tak sázkař čeká, zda mu v peněžence přibude téměř 80 000 korun. V posledních dnech bylo přijato hned několik sázek na vítězství Drdy, desetitisícové částky nejsou výjimkou. I David Spilka má ale své přívržence, jeden z nich si na jeho vítězství vsadil 20 000 korun.

Aktuální kurzy se pohybují okolo 1,3 na Zbyňka Drdu a sázkaři favorizující Spilku mohou využít vysoký kurz 3.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám