Hlavní obsah

Leona Černá: Zpívala jsem s chřipkou

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Soutěž Česko hledá SuperStar opustila těsně před velkým finále poslední zástupkyně něžného pohlaví Leona Černá. Ta Novinkám v rozhovoru prozradila, že i jí trápila zdravotní indispozice, avšak narozdíl od nemoci Zbyňka Drdy to diváci nevěděli. Černá také odzbrojujícím způsobem okomentovala lehce urážlivý výrok Ondřeje Hejmy, který v neděli na její adresu pronesl.

Článek

Co jste si říkala bezprostředně poté, co vám Ondřej Hejma řekl, že jste se mu nejvíc líbila, když jste nezpívala?

No, říkala jsem si, že jsem asi fotogenická... (smích)

Tato neděle byla trochu hektičtější, že? První skladba vám všem sedla asi o něco více než ta druhá. Je to tak?

Já jsem si myslela, že to bude úplně opačně, že mi mnohem míň sedne ta první skladba a druhou si víc užiju, ale potom, když jsem to viděla v televizi, bylo to opačně...

Co bylo první, co jste všichni dělali, když jste odešli z live vysílání?

Měli jsme posezení se štábem a potom jsem osobně dost pospíchala do hotelu. Vůbec jsem na nic neměla chuť. A jestli onemocníte, máte to ode mě...

Děkuji za upozornění. A chřipku už jste měla v neděli při tom vystoupení?

Ano, zpívala jsem už s chřipkou.

Mluvilo se o tom, že Zbyněk Drda je nemocný, o vás se ale v tomto směru nemluvilo...

Teď mě to trochu mrzí, bylo to trošku nefér, ale já ani nevím, jestli to lidé věděli. Neměla jsem pocit, že to musím někomu rvát, ale na druhou stranu byl to můj handicap. Vím, že kdybych byla v pořádku, zpívala bych mnohem líp. Takhle jsem sama pro sebe nemohla podat ten výkon, co jsem chtěla.

Když se na to člověk podívá zpětně, třetí místo je pěkné a více méně na prosazení se je stejná šance jako u toho, kdo zvítězí, ne?

Když to vezmu takhle, tak jsem mnohem radši za třetí místo než bych byla za druhé. Druhý bude vždy ve stínu toho prvního, podle mě. A ten třetí má vždycky šanci být trošičku jiný...

Máte nějaké plány vyjma těch, které vás čekají v rámci smlouvy?

Abych řekla pravdu, vůbec nevím, co mě čeká. Nevím, co mi smlouvy umožňují, musím to teprve všechno nastudovat, uvidím, co mi přijde za nabídky a podle toho se zařídím. Sama se musím zklidnit a srovnat si to v hlavě, protože doteď na nic nebyl čas.

Byl by muzikál něco, co by vás do budoucna lákalo?

Určitě, já bych hrozně ráda zpívala v muzikálu.

Kdybyste měla říct jedno jméno, kterému z hochů byste více přála výhru?

Já nevím, pro mě totiž není první místo zase až taková výhra a v podstatě je mi těch dvou kluků spíš líto. Já jsem dnes spíš gratulovala sobě. Pro mě jsou oba na stejné úrovni a nebudu to hodnotit.

Reklama

Související články

SuperStar: Ondřej Hejma urazil Leonu Černou

Finalisté třetího ročníku soutěže Česko hledá SuperStar zbyli již jen tři - David Spilka, Leona Černá a Zbyněk Drda. České vánoční skladby se v neděli večer...

Výběr článků

Načítám