Hlavní obsah

Plešatému Elvisovi vyhrožují atentátem

Novinky, Ananova
ABERDARE

Na světě je mnoho dvojníků nebo imitátorů legendárního zpěváka Elvise Presleyho. Jen jediný je ale plešatý a navíc mluví velšsky. Čtyřiatřicetiletému Geraintu Benneymu však v poslední době kdosi vyhrožuje zastřelením za údajnou neúctu ke "Králi".

Článek

"Někteří lidé si myslí, že když Elvise imituje plešatý člověk, je to výraz neúcty. Ale tím, že nemám vlasy, jsem mezi ostatními dvojníky jedinečný," řekl Benney, kterému měl vyhrožovat extrémní Elvisův fanoušek.

"Kdyby Elvis dneska žil, určitě by se tomu hodně nasmál. Je velká škoda, že někteří jeho fanoušci tohle nechápou," uvedl Benney pocházející z Aberdare v jižním Walesu, jehož umělecké jméno zní Elvis Preseli.

Plešatý dvojník neuvažuje o zrušení svých představení, během kterých například na pódiu připravuje hamburgery. Benneyho show rekapituluje populární hudbu od Presleyho smrti do současnosti a začíná scénou, ve které plešoun vstává ze zlaté rakve. Během představení ani žádnou Elvisovu píseň nezpívá, věnuje se pouze skladbám jiných umělců, kteří se prosadili po Presleyho odchodu.

"Kdyby dneska žil, klidně by mohl být sám plešatý, vždyť by mu bylo 71," uzavřel Benney.

Reklama

Související témata:

Související články

Druhý nejvěrohodnější Elvis je z Česka

V anglickém Blackpoolu se koncem letošního ledna konalo evropské mezinárodní klání imitátorů. Český soutěžící Vladimír Lichnovský z Příbora sice první příčku...

Elvisovým imitátorům hrozí konec

Více než 30 000 americkým imitátorům Elvise Presleyho hrozí, že budou muset skončit se svou činností. Miliardář Bob Sillerman, který vlastní práva na vše,...

Výběr článků

Načítám