Hlavní obsah

Zemanová na SuperStar party: Punk´s not dead!

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bára Zemanová se rozhodně svou závěrečnou after-party neproplížila jako stín - naopak. Nechala na sebe sice pořádnou chvíli čekat a objevila se až před půlnocí, nicméně se projevila jako obrovský živel a svou bezprostředností se stala miláčkem objektivů. Na zbylých soutěžících pak byla znát obrovská únava, ale stejně tak jiskřička potěšení z toho, že dále bojují v soutěži a již brzy budou opět se svými blízkými.

Článek

"Punk´s not dead přátelé! A až bude chodit dnes čert, tak doufám, že jste nezlobili," vzkázala svým fanouškům Zemanová.

Zbyněk Drda působil opět tak trochu odevzdaně a sám přiznal, že už je vůči všemu tak trochu apatický. Na co se opravdu velmi těší, to jsou Vánoce, které stráví s rodinou. Vánoční svátky prý u Drdů probíhají zcela tradičně.

Podobný světlý bod už před sebou vidí i Leona Černá. Vánoce strávené v klidu s rodinou jsou prý velmi silným motivačním faktorem. "Je toho na nás teď víc. Stále jsme ve velkém stresu, učíme se dvě písničky týdně a máme už také známější obličeje. Velké finále je blízko, já ale ani nevím, jestli bych do něj chtěla. Do každého kola v poslední době jsem šla s tím, že nejspíš vypadnu a zpívám naposledy. Už tohle je pro mě obrovský úspěch. Své už jsem si splnila, všechno dál je pro mě už tak trochu navíc," svěřila se vděčně Černá.

Polibků rozdala Bára Zemanová za večer desítky. Foto: NOVINKY/Jakub Kynčl

David Spilka si uvědomuje, že je pouhý krok od velkého finále. "Už ta trojka je neuvěřitelný úspěch, ale do velkého finále je to stále obrovský krok. Teď už je to čím dál tím víc o štěstí," řekl Novinkám Spilka. Mladý rocker nepopíjel pivo, jak by asi mnozí čekali, ale obyčejnou vodu. "Ani to jedno pivo si dát nemůžu, hned bych usnul. Je to  teď hodně tvrdý, učení dvou písniček týdně, které vůbec neznám, to je záběr," dodal Spilka.

Na večírku se opět objevilo mnoho známých lidí. Vyjma poloviny sparťanského fotbalového áčka, Leoše Mareše, Sámera Issy či Filipa Jankoviče se objevila i mladá herečka Patricie Solaříková známá ze seriálu Ulice. Té už hlavní favoritka Soňa Pavelková vypadla a jiného černého koně si místo své oblíbenkyně již nenašla.

Reklama

Související články

SuperStar opustila největší favoritka

Sedmnáctiletá Bára Zemanová ze Svojšína vypadla z poslední finálové čtveřice soutěže Česko hledá SuperStar 3. V kole, v němž soutěžící zpívali filmové melodie,...

Výběr článků

Načítám