Hlavní obsah

Jankovič: Nač hledat pravou, když si můžu užívat?

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V České republice ho proslavila soutěž Česko hledá Superstar. Z televizních obrazovek se po soutěži sice téměř vytratil, ale koncertuje dál a rozhodně ne dvakrát do roka. Jankovič má dva až tři koncerty týdně a velké množství z nich se odehrává v české metropoli. Jankovič se s Novinkami podělil o to, jak slaví s rodinou na Slovensku Vánoce.

Článek

Ohledně vztahů má Filip Jankovič zatím jasno. "Je mi 21. Proč bych měl zatím hledat tu pravou, když si můžu užívat? Navíc na vztah není čas, mám několik koncertů týdně," řekl Novinkám na pondělní vyřazovací party v k.u.baru Jankovič a jedním dechem dodal, že nejblíže je teď středeční vystoupení v klubu Misch Masch, kam všechny srdečně zve.

Vánoční svátky bude trávit na Slovensku se svou rodinou jako ostatně každý rok. Vždy se prý sejde dvacet až třicet lidí a o zábavu je dobře postaráno. Jeho děda si prý nikdy neodpustí zapálit na stromečku prskavky. Vánoční stromek mají však prý velmi blízko záclon, a tak se staly hořící záclony u Jankovičů již jakýmsi vánočním obyčejem.

"Na Vánocích mám nejraději tu atmosféru, cítíte ji ve vzduchu. Sejde se celá rodina, ale poté co povečeříme a rozbalíme dárky, tak se ta atmosféra pomalu vytrácí a z toho jsem vždy trochu smutný", řekl Jankovič.

Reklama

Související články

Proč se Jankovič pustil do Horáčka?

Předminulou neděli dal předseda poroty Michal Horáček najevo soutěžícímu Filipu Jankovičovi, že se mu nelíbí jeho výkony a připadají mu jako šišlání do rytmu....

Výběr článků

Načítám