Hlavní obsah

Pravá blondýnka randí s gayem ze Zkrocené hory

Novinky, Famous
LOS ANGELES

Reese Witherspoonová to dala dohromady s Jakem Gyllenhaalem na natáčení filmu Rendition, v němž oba mají hlavní role. Půvabná světlovláska se na konci října odstěhovala od svého manžela Ryana Phillippa a požádala o rozvod. Náplast na bolavé srdce jí teď poskytuje právě představitel homosexuálního kovboje.

Článek

"Na natáčení chodil Jake k Reese do karavanu. I na veřejnosti se hodně smáli a velmi intimně se k sobě chovali," tvrdil zdroj z natáčení americkému magazínu US Weekly.

Důvodem rozvodu pro třicetiletou herečku byly neslučitelné rozdíly v názorech, kvůli nimž s manželem bojovala. S Ryanem se teď snaží domluvit na péči o sedmiletou Avu a tříletého Deacona. Reese chce děti do své péče s tím, že by je otec mohl pravidelně navštěvovat. Dále požaduje od soudu přiřknutí společného domu do výlučného užívání jí a jejími dětmi a hodlá požadovat stanovení výživného soudem.

Gyllenhaal už byl některými médii nasazen do postelí mnoha kolegyň, oficiálně ale zůstává svobodný od rozchodu s Kirsten Dusntovou z minulého roku. V únoru ho dokonce nafotili ve velmi vřelém objetí s hereckým kolegou Austinem Nicholsem na basketbalovém zápase, a protože bylo pár měsíců po premiéře Zkrocené hory, v níž hrál homosexuála, novináři se toho chytili a učinili z nich milence.

Ryan Phillippe měl zase mít románek se čtyřiadvacetiletou australskou herečkou Abbie Cornishovou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám