Hlavní obsah

Princ Harry spí se Spidermanem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ Harry má zjevně obrovský smysl pro humor. Ačkoliv si velmi dobře uvědomuje, že každý úlet jeho mysli je médii monitorován, tak si pořídil ložní prádlo s motivy Spidermana. A nespí v něm v soukromí, ale v kasárnách mezi dalšími mladými vojáky.

Článek

Naštěstí pro královskou rodinu je vše je myšleno s nadsázkouo a souvisí to s probíhajícím vtípkem vojáků v kasárnách v britském Combermere. Ti soutěží v tom, kdo bude mít nejhorší a nejnevkusnější lůžkoviny.

Harryho nové ložní prádlo přišlo asi na 700 korun a jeho nevkusností je doslova nadšen. Deník The Sun uvedl, že je princ Harry na Spidermanův polštář a peřinu náležitě hrdý. Na ostatní vojáky ale zřejmě nemá, jeden z nich se dokonce neostýchá usínat s rozesmátou barbie na peřině.

"Pokoj Harryho tak nyní vypadá jako útočiště osmiletého chlapce, ale vtipná povlečení se už staly na akademii pomalu tradicí. Je legrační, když si uvědomíte, že někteří nejlépe trénovaní vojáci v Británii usínají v lůžkovinách, na nichž jsou zobrazeni jejich nejoblíbenější kreslení hrdinové.

Reklama

Související témata:

Související články

Britský princ Harry svedl matku dvou dětí

Bez skandálů by byl život nudný, myslí si zřejmě druhorozený syn britského následníka trůnu, jednadvacetiletý princ Harry a ze všech sil se snaží,...

Výběr článků

Načítám